Μάσκα προσώπου buda-u που τίθεται στους άσπρους καταλόγους και από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ FDA και από το κινεζικό Υπουργείο εμπορίου αντίστοιχα.

January 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μάσκα προσώπου buda-u που τίθεται στους άσπρους καταλόγους και από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ FDA και από το κινεζικό Υπουργείο εμπορίου αντίστοιχα.

 

 

                                                       

 

 

Εξαγωγή μασκών – τα προσόντα είναι το κλειδί

 

Από την αρχή του έτους, οι μάσκες έχουν γίνει ένα ζήτημα που προκαλεί όλο και περισσότερο την προσοχή των ανθρώπων και είναι πράγματι, ένα σημαντικό προϊόν προστασίας. Αυτό έχει οδηγήσει σε έναν μεγάλο αριθμό κατασκευαστών μασκών που προκύπτουν στην Κίνα.

 

 

Αυτή τη στιγμή, ο ανεφοδιασμός των μασκών στην Κίνα δεν θα είναι τόσο σύντομος όσο αυτή της αρχής του έτους. Ακόμα, στο εξωτερικό, ειδικά στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες, η επιδημία είναι ακόμα αυστηρή, και απαίτηση για τις μάσκες είναι ακόμα τεράστια. Η εξαγωγή των μασκών επομένως, παρέχει τις ευκαιρίες για τους κινεζικούς κατασκευαστές μασκών.

 

 

Ίσως ακούμε συχνά μερικούς «τίτλους» για τις μάσκες, όπως η μάσκα KN95, η μάσκα N95 και η μάσκα κ.λπ. FFP2. Κατόπιν, ποια είναι η διαφορά; Στην πραγματικότητα, οι μάσκες είναι ταξινομημένες δεδομένου ότι ο ιατρικός και προσωπικός εξοπλισμός προστασίας, επομένως, αυτό πρέπει να ανταποκριθεί στα αντίστοιχα εθνικά πρότυπα.

 

Όπως είναι γνωστό, κάθε χώρα έχει τα πρότυπα μασκών της. Παραδείγματος χάριν, πάρτε την πτυσσόμενη ή κυπελοειδή προστατευτική μάσκα (αντι μοριακή αναπνευστική συσκευή) για παράδειγμα. Τα πρότυπα της Κίνας είναι GB2626-2006. Εκείνοι με ένα μοριακό ποσοστό διήθησης θέματος του 95% ή περισσότεροι γενικά προφορικά καλούνται KN95 στην Κίνα. Στην πραγματικότητα, «95» δείχνουν το επίπεδο διήθησης προστατευτικής μάσκας μας.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν της τυποποιημένη ή καθημερινή διεύθυνση για τέτοια αντίστοιχα προϊόντα, δηλαδή N95. Ενώ, για τις χώρες της ΕΕ, ο παρόμοιος τύπος προϊόντος σε αυτό το επίπεδο προστασίας καλείται ως FFP2.

 

 

Στην πραγματικότητα, η εξαγωγή των μασκών δεν είναι αυτή εύκολη. Κατά εξαγωγή στις ξένες χώρες, κινεζικοί την κατασκευαστές μασκών πρέπει να ανταποκριθούν στα πρότυπα της χώρας προορισμού και να έχουν τα αντίστοιχες προσόντα και τις πιστοποιήσεις μασκών προτού να μπορέσουν να πωληθούν στην αγορά.

 

 

                                       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μάσκα προσώπου buda-u που τίθεται στους άσπρους καταλόγους και από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ FDA και από το κινεζικό Υπουργείο εμπορίου αντίστοιχα.  0

 

 

 

Εκτός από τις ποιοτικές απαιτήσεις των μασκών, οι απαιτήσεις συσκευασίας των διάφορων εθνικών προτύπων είναι διαφορετικές και εξαιρετικά αυστηρές.

 

Παραδείγματος χάριν, οι αντι μοριακές αναπνευστικές συσκευές που πωλούνται στις χώρες της ΕΕ πρέπει να υποβληθούν στην ακριβή δοκιμή και το λογιστικό έλεγχο, ή το αποτελεσματικό πρότυπο πιστοποίηση CE Β + C2 προτού να μπορέσουν να τεθούν στο ράφι στην αγορά.

 

Για τις μίας χρήσης μάσκες 3 στρωμάτων, οι χώρες έχουν επίσης τα αντίστοιχες πρότυπα και τις απαιτήσεις. Επομένως, έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς κινεζικούς κατασκευαστές για να πάρει τα σχετικά έγγραφα προσόντων.

 

 

Προστατευτική αναπνευστική συσκευή μασκών buda-u – έχει εγκριθεί ως EUA πρότυπο από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ FDA

 

 

Η ιατρική Co. παραγωγής PURIFA, ΕΠΕ, που βρίσκεται σε Dalang, Dongguan, έχει το buda-u εμπορικών σημάτων της. Λόγω του όλο και περισσότερο άγριου ανταγωνισμού στη βιομηχανία μασκών πρόσφατα, το εμπορικό σήμα buda-u συνδέει τη σημασία όχι μόνο με την ξένη αγορά, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Έχει προωθήσει επίσης μια σειρά προϊόντων μασκών ενηλίκων και των παιδιών στην εγχώρια αγορά.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν καταχωρηθεί επίσης και έχουν πιστοποιηθεί από το FDA. Για την εξαγωγή στην ΕΕ, η αναπνευστική συσκευή μασκών προσώπου buda-u έχει λάβει την πιστοποίηση CE της ΕΕ στο πρώτο στάδιο.

 

Πρόσφατα, το buda-u που διπλώνει το προϊόν μασκών έχει εγκριθεί ως EUA πρότυπο από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ FDA. Αυτό έχει προσθέσει μια άλλες τιμή και πίστωση στις μάσκες εμπορικών σημάτων buda-u.

 

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδων κατασκευαστές μασκών στην Κίνα, και αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο περίπου 100 κινεζικοί κατασκευαστές μασκών που είναι κατάλληλοι σε αυτήν την έγκριση.

 

Προηγουμένως, το buda-u που φιλτράρει τη μισή αναπνευστική συσκευή μασκών εισήγαγε τον άσπρο κατάλογο του Υπουργείου εμπορίου, το οποίο η μοριακή αναπνευστική συσκευή του buda-u μέσων είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις που εισήγαγαν το «διπλό άσπρο κατάλογο» και του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ FDA και του Υπουργείου εμπορίου της Κίνας.

 

 

Τι είναι ακριβώς «EUA» έγκριση;

 

Ο αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων, δηλαδή Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων, καλείται FDA. Λόγω της έλλειψης μασκών σε τέτοια βαριάς μορφής πανδημία covid-19. Έχει εκδώσει μια έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα ιατρικά προϊόντα προστατευτικού εξοπλισμού, δηλαδή η έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης, ή EUA.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 564 των ομοσπονδιακών τροφίμων, του φαρμάκου και του καλλυντικού νόμου, το FDA επιτρέπει τα ιατρικά προϊόντα προστασίας που εγκρίνονται από EUA για να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό που συμμετέχει στην υγεία και τις ιατρικές τοποθετήσεις.

 

Προφανώς, η μάσκα buda-u πρέπει να αναθεωρηθεί αυστηρά και να ελεγχθεί από το FDA και περνά από μια σειρά διαδικασιών προτού να τεθεί η μάσκα buda-u στον κατάλογο U.S.A EUA.

 

 

Ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων μασκών έχει γίνει πολύ εντονότερος

 

Στις αρχές αυτού του έτους, η Κίνα άρχισε covid-19, και η απαίτηση για τη μάσκα ήταν τεράστια, αλλά ο ανεφοδιασμός ήταν λιγοστός. Οι μάσκες έχουν γίνει επίσης «σκληρό νόμισμα» για έναν χρόνο. Με την προώθηση της ζήτησης στην αγορά, οι εσωτερικές επιχειρήσεις μασκών έχουν βουίξει επάνω, το οποίο κατέστησε σύντομα την εγχώρια ζήτηση πλημμυρισμένη.

 

Με την εξάπλωση της επιδημίας στον κόσμο, η εξαγωγή των μασκών έχει γίνει η επιλογή πολλών επιχειρήσεων. Η Κίνα επίσης γρήγορα έχει καθιερώσει τη θέση της ως παγκόσμια κύρια κατασκευαστική χώρα για τις μάσκες.

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχηκαν από το τελωνείο της Κίνας, η Κίνα εξήγαγε περισσότερες από 50 δισεκατομμύριο μάσκες από το Μάρτιο μέχρι το Μάιο φέτος. Με το κύμα σε ζήτηση για τις μάσκες για τη σφαιρική επιδημική πρόληψη και την πετώντας στα ύψη τιμή των μασκών, σχεδόν 74000 επιχειρήσεις στην Κίνα καταχώρησαν ως κατασκευαστές μασκών στο πρώτο μισό φέτος.

 

Σαν αναδυόμενη βιομηχανία, το χάος μασκών εμφανίζεται επίσης. Πολλές επιχειρήσεις έχουν εκθέσει τα ποιοτικά προβλήματα των μασκών. Στη συνέχεια, η κινεζική κυβέρνηση ενίσχυσε επίσης την ποιοτική επίβλεψη, που απαιτεί τους κατασκευαστές μασκών για να λάβει τα αντίστοιχα επίσημα προσόντα της χώρας προορισμού προτού να μπορέσουν να εξαγάγουν. Μερικές χαμηλής ποιότητας επιχειρήσεις μασκών έχουν συμπιεστεί έξω από την αγορά.

 

Κατά τους τελευταίους μήνες, καθώς η απαίτηση για τις μάσκες μειώνεται, ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία μασκών έχει γίνει πολύ εντονότερος. Τιμές που επιστρέφονται επίσης για να είναι κανονικός. Στο περιβάλλον αγοράς όπου η αρχική απαίτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ανεφοδιασμό, ο πυρήνας του ανταγωνισμού για τις μάσκες είναι η δυνατότητα παροχής των αγαθών.

 

Τώρα, η προσφορά και η ζήτηση των μασκών είναι επίσης σε έναν κανονικό όρο. Ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία δεν βρίσκεται στον ανεφοδιασμό των αγαθών, αλλά στον περιεκτικό ανταγωνισμό των προσόντων προϊόντων, της ποιότητας, της ανάπτυξης αγοράς και του εμπορικού σήματος.

 

Κάτω από την αυστηρή κατάσταση της σφαιρικής πανδημίας, η βιομηχανία μασκών είναι ακόμα μια ευκαιρία και μια πρόκληση για τις επιχειρήσεις μασκών.

 

 

(Η μετάφραση του άρθρου στο China.com, 18ος, Sep.2020)

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 139 294 03848 (English)
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)