Πώς να αποτρέψει Omicron;

December 6, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αποτρέψει Omicron;

Πώς να αποτρέψει Omicron;

 

 

Όσον αφορά την παραλλαγή Omicron covid-19, η εθνική Επιτροπή υγείας (NHC) οργάνωσε τους εμπειρογνώμονες από το κινεζικές Κέντρο για τον έλεγχο ασθενείας και την πρόληψη για να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις:

 

Το I.When ήταν που ανακαλύφθηκε Omicron;

 

Στις 9 Νοεμβρίου 2021, τα δείγματα της παραλλαγής B.1.1.529 ανιχνεύθηκαν για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική σε ακριβώς 2 εβδομάδες, αυτή η παραλλαγή έγινε η κυρίαρχη αιτία covid-19 μολύνσεων στη νοτιοαφρικανική επαρχία Gauteng. Από τις 28 Νοεμβρίου, η Νότια Αφρική, το Ισραήλ, το Βέλγιο, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, και άλλες χώρες έχουν αναφέρει περίπτωση αυτής της παραλλαγής. Εκτός από το Χονγκ Κονγκ, οι επαρχίες και οι πόλεις στην Κίνα δεν έχουν αναφέρει ακόμα τις περιπτώσεις Omicron. Σημείωση: Το Omicron ανακαλύφθηκε αρχικά και αναφέρθηκε στη Νότια Αφρική, αλλά δεν σημαίνει ότι εξελίχθηκε και διαμόρφωσε στη Νότια Αφρική. Η θέση της ανακάλυψης δεν είναι απαραιτήτως η θέση προέλευσης.

 

                                           τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αποτρέψει Omicron;  0

 

Τα II.What είναι οι πιθανοί λόγοι για το κύμα Omicron;

 

Μετά από τη μόλυνση με covid-19, οι άνοσος-ανεπαρκείς ασθενείς δοκίμασαν μια εξέλιξη με τον καιρό και συσσώρευσαν έναν μεγάλο αριθμό παραλλαγών και διέδωσαν πέρα από περιστασιακά.

 

Οι μολύνσεις covid-19 διαδόθηκαν έπειτα κατά τύχη στις ζωικές ομάδες, και ο ιδιαίτερα προσαρμόσιμος ιός εξελίχθηκε στο στάδιο της μετάδοσης στα ζώα. Το ποσοστό μεταλλαγής ήταν υψηλότερο από αυτό των ανθρώπινων οντων, και έπειτα η μεταλλαγή διέδωσε πίσω στους ανθρώπους.

 

Η παραλλαγή ήταν εξαπλωμένη στις θέσεις όπου το σύστημα παρακολούθησης covid-19 γονιδιώματος δεν λειτουργεί καλά για πολύ καιρό. Λόγω της έλλειψης ελέγχου της δυνατότητας, η εξέλιξη του ενδιάμεσου ιού παραγωγής δεν έχει ανακαλυφθεί εγκαίρως.

 

ΙΙΙ. Είναι Omicron ιδιαίτερα διαβιβάσιμο;

 

Το Omicron έχει από κοινού διάφορες βασικές μεταλλαγές του άλφα, βήτα, γάμμα, και του δέλτα, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλαγών του σημαντικού αμινοξέος της πρωτεΐνης ακίδων και των μεταλλαγών που αύξησαν τη συγγένεια δεκτών κυττάρων και τη δυνατότητα αντενστάσεων ιών.

 

IV.Is Omicron που αποτρέπεται από τα εμβόλια;

 

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι εάν το s-γονίδιο covid-19'S έχει ένα K417N, η μεταλλαγή E484A, ή N501Y, αυτό δείχνει ότι η πίεση COVID έχει ενισχύσει τη δυνατότητα να μολυνθούν οι άνθρωποι παρά τον εμβολιασμό. 84A+N501Y». Το Omicron παρουσιάζει μια τριπλή μεταλλαγή, που συνδυάζει K417N+E484A+N501Y, καθιστώντας την ιδιαίτερα μεταδοτική ακόμη και μεταξύ των εμβολιασμένων ανθρώπων, είναι πολύ πιθανό ότι Omicron περιέχει άλλες μεταλλαγές που μπορούν να μειώσουν την εξουδετερώνοντας δραστηριότητα των μονοκλονικών αντισωμάτων. , Σημείωση: Οι συνδυασμοί παραλλαγών μπορούν να μειώσουν την προστατευτική αποτελεσματικότητα μερικών φαρμάκων αντισωμάτων ενάντια σε Omicron, και την αποτελεσματικότητα των υπαρχουσών αναγκών εμβολίων περαιτέρω να ελέγξουν και έρευνα.

 

V.Can τα PCR αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται αυτήν την περίοδο στην Κίνα ανιχνεύουν Omicron;

 

Οι παραλλαγές δεν έχουν επιπτώσεις στην ευαισθησία και την ιδιομορφία των κοινών PCR αντιδραστηρίων που χρησιμοποιούνται στην Κίνα. PCR τα αντιδραστήρια που στοχεύουν να ανιχνεύσουν το s-γονίδιο μπορούν να μην είναι σε θέση να ανιχνεύσουν αποτελεσματικά το s-γονίδιο Omicron.

 

VI. Ποια σχετικά μέτρα έχουν λήφθουν μέχρι στιγμής;

 

Λαμβάνοντας υπόψη τη γρήγορη διάδοση Omicron στη Νότια Αφρική, πολλές χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, το UK, η ΕΕ, Ρωσία, Ισραήλ, Ταϊβάν, και Χονγκ Κονγκ, έχουν περιορίσει την είσοδο των ταξιδιωτών από τη Νότια Αφρική.

 

VII. Τι είναι αντίμετρα της Κίνας;

 

Η στρατηγική πρόληψης και ελέγχου της Κίνας εστιάζει στο φράξιμο της εισαγωγής των εξωτερικών περιπτώσεων και του ξεσπάσματος εσωτερικών. Αυτό θα υιοθετηθεί ενάντια σε Omicron επίσης.

Το ίδρυμα προερχόμενων από ιό ασθενειών του κινεζικών Κέντρου για τον έλεγχο ασθενείας και της πρόληψης έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη PCR μέθοδο για Omicron και συνεχίζει να πραγματοποιεί τον προερχόμενο από ιό έλεγχο γονιδιώματος για τις πιθανές εισαγόμενες περιπτώσεις.

Τα ανωτέρω μέτρα θα διευκολύνουν την έγκαιρη ανίχνευση των ξεσπασμάτων Omicron.

 

Τα VIII.What είναι οι συστάσεις από το cWho;

 

Οι χώρες πρέπει να συνεχίσουν να ελέγχουν, να εκθέτουν, και να μελετούν την παραλλαγή, και να εφαρμόζουν τα αποτελεσματικά μέτρα δημόσιας υγείας για να μειώσουν την κυκλοφορία covid-19 συνολικά. Τα αποτελεσματικότερα άτομα βημάτων μπορούν να πάρουν για να μειώσουν τη διάδοση του ιού covid-19 πρόκειται να κρατήσουν μια φυσική απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από άλλα, να φορέσουν μια καλά-κατάλληλη μάσκα, ανοικτά παράθυρα για να βελτιώσουν τον εξαερισμό, να κρατήσουν τα χέρια καθαρά, στο βήχα ή sneeze σε έναν καμμμένο αγκώνα ή στον ιστό, να πάρει εμβολιασμένα όταν πιθανός, και αποφεύγουν τα κακώς αερισμένα ή συσσωρευμένα διαστήματα. Η πρόληψη είναι πάντα το κλειδί. Τα τρέχοντα εμβόλια παραμένουν αποτελεσματικά ενάντια στην αυστηρούς ασθένεια και το θάνατο.

 

IX. Advices για το κοινό

 

1.Wearing μια μάσκα προσώπου είναι ακόμα ένας αποτελεσματικός τρόπος τη μετάδοση ιών, συμπεριλαμβανομένης αυτής Omicron.

2. Συνεχίστε να ελέγχετε την προσωπική υγεία σας. Όταν έχοντας τα συμπτώματα όπως ο πυρετός, ο βήχας, η συντομία της αναπνοής, ή η δυσκολία που αναπνέει, ο ασθενής πρέπει να ελέγξει τη θερμοκρασία τους και να πάει στο νοσοκομείο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 139 294 03848 (English)
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)