Το Νοέμβριο του 2021, το buda-u προώθησε τη μάσκα FFP3: Πιστοποίηση CE 0370 από Applus Ισπανία.

January 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Νοέμβριο του 2021, το buda-u προώθησε τη μάσκα FFP3: Πιστοποίηση CE 0370 από Applus Ισπανία.

  

Από το ξέσπασμα covid-19, το buda-u έχει εξαγάγει έναν μεγάλο αριθμό του FFP2 στις χώρες της ΕΕ. Η Ευρώπη είναι πάντα μια από τις σημαντικές αγορές του buda-u. Πρόσφατα, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του εμπορικού σήματος buda-u έχει προσθέσει το νέο μοντέλο FFP3: το πρότυπο του buda-u FFP3 έχει λάβει την πιστοποίηση του δηλωμένου CE 0370 Applus Ισπανία σώματος. Αυτή η αναπνευστική συσκευή μασκών έχει περάσει επιτυχώς μια σειρά άκαμπτων δοκιμών και οι λογιστικοί έλεγχοι από το CE ειδοποίησαν το σώμα.

 

                                                              τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Νοέμβριο του 2021, το buda-u προώθησε τη μάσκα FFP3: Πιστοποίηση CE 0370 από Applus Ισπανία.  0

 

Το πρότυπο Bu-E980 FFP3 που προωθείται αυτήν την περίοδο ανήκει στην προστατευτική μάσκα (φιλτράροντας μισή μάσκα) κάτω από τα πρότυπα της ΕΕ, και ο εφαρμόσιμος τυποποιημένος αριθμός είναι EN149: 2001 + Α1: 2009 με τον PPE-κανονισμό (ΕΕ) 2016/425. Το σώμα μασκών σχεδιάζεται ειδικά για να εγκαταστήσει το μέγεθος του ευρωπαϊκού προσώπου, το οποίο διπλώνει τον τύπο με το λουρί αυτιών αλλά καμία βαλβίδα.

 

 

Όπως είναι γνωστό, τα πρότυπα της ΕΕ για τις προστατευτικές μάσκες PPE είναι λίγο υψηλότερα και πιό αυστηρά. Η ελάχιστη επίδραση διήθησης της μάσκας FFP1 είναι ≥ 80%, αυτό FFP2 είναι ≥ 94%, και αυτό FFP3 είναι ≥ 99%. Οι μάσκες είναι σε θέση να φιλτραρίσουν αποτελεσματικά τις επιβλαβείς ουσίες όπως τα ελαιούχα μόρια και τα μη ελαιούχα μόρια. Αυτές οι επιβλαβείς ουσίες περιλαμβάνουν τα επιβλαβή αερολύματα, τη σκόνη, τον καπνό, τα σταγονίδια ομίχλης, το τοξικό αέριο και τον τοξικό ατμό, οι οποίοι απορροφώνται από το φιλτράροντας υλικό για να τους αποτρέψουν από την εισπνοή από την ανθρώπινη αναπνοή.

 

Buda-u FFP3:  Καλή απόδοση στην εσωτερική δοκιμή διαρροής και τη χαμηλή αντίσταση αναπνοής του.

 

 

Αξίζει ότι FFP3 είναι πραγματικά το πιό υψηλό επίπεδο προστατευτικής μάσκας της ΕΕ. Η προστατευτική επίδρασή της είναι εντυπωσιακή και η σειρά εφαρμογής της είναι επίσης πολύ ευρεία. Στα πρότυπα PPE της ΕΕ, τα πρότυπα δοκιμής για άλλα στοιχεία είναι εξαιρετικά σκληρά, ειδικά το ποσοστό διαρροής. Όπως είναι γνωστό, το ποσοστό διαρροής μάσκας είναι στενά συνδεδεμένο στην προστατευτική απόδοση μιας μάσκας.

 

                                                         τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Νοέμβριο του 2021, το buda-u προώθησε τη μάσκα FFP3: Πιστοποίηση CE 0370 από Applus Ισπανία.  1

 

FFP3 απαιτεί ότι το εσωτερικό ποσοστό διαρροής δεν πρέπει να υπερβεί 2%. Για τη δοκιμή του ποσοστού διαρροής, τα πρότυπα της ΕΕ απαιτούν 10 πραγματικούς ανθρώπους για να εξεταστούν, φορώντας τις μάσκες για 5 διαφορετικές ενέργειες. Αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση στο σχέδιο μορφής της μάσκας.

 

Η δοκιμή διαρροής του buda-u FFP3 είναι άριστη, το οποίο αποδίδεται στο σχέδιο μασκών για να αποφύγει την εσωτερική διαρροή. Επιπλέον, το FFP3 δεν έχει μια βαλβίδα σε το, και επομένως το FFP3 έχει τις υψηλές απαιτήσεις για την αναπνευστική αντίσταση, ενώ η μάσκα buda-u έχει αποδώσει πάντα σημασία στην εμπειρία και την άνεση του κομιστή. Εκτός από τη χρησιμοποίηση των φιλικών υλικών επιφάνειας δερμάτων, αυτό το πρότυπο υιοθετεί επίσης έναν νέο τύπο του υφάσματος meltblown για να εξασφαλίσει την αποδοτικότητα διήθησης και τη χαμηλή αναπνευστική αντίσταση, που καθιστά την εμπειρία του κομιστή πιό άνετη.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 139 294 03848 (English)
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)