Ποιες είναι οι διαφορές μιας μάσκας προσώπου KN95 και μιας μάσκας προσώπου FFP2;

January 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες είναι οι διαφορές μιας μάσκας προσώπου KN95 και μιας μάσκας προσώπου FFP2;

 

 

 

Τι είναι KN95 και FFP2;

 

1. KN95 μοριακά εθνικά πρότυπα αναπνευστικών συσκευών που εφαρμόζονται από την Κίνα.

 

KN95 είναι τα πρότυπα της Κίνας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς στον αναπνευστικό προστατευτικό εξοπλισμό - η self-priming αναπνευστική συσκευή μορίων τύπων φίλτρων (ΜΒ 2626-2006), KN ισχύει μόνο στο φιλτράρισμα των μη ελαιούχων μορίων. Ο αριθμός μετά από την επιστολή αντιπροσωπεύει το επίπεδο προστασίας της μάσκας. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός είναι, τόσο υψηλότερο το επίπεδο προστασίας.

 

2. FFP2 φιλτράροντας τη μισή μάσκα - εκτελεστικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Η ευρωπαϊκή τυποποιημένη αναπνευστική συσκευή ανταποκρίνεται στα πρότυπα πιστοποίησης του αναπνευστικού προστατευτικού εξοπλισμού της ευρωπαϊκής Επιτροπής προτύπων.

 

FFP2 διευκρινίζεται στις ευρωπαϊκές τυποποιημένες EN 149-2001 αναπνευστικές προστατευτικές συσκευές που φιλτράρουν τις μισές μάσκες που προστατεύουν από τις απαιτήσεις μορίων που εξετάζουν το χαρακτηρισμό, ο οποίος διατυπώνεται και εκδίδεται από την ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τυποποίηση.

 

Κατά γενική ομολογία, τα πρότυπα εφαρμογής των μασκών είναι τα πρότυπα για την ελάχιστη αποδοτικότητα φιλτραρίσματος των μασκών στο πλαίσιο ορισμένου περιβάλλοντος δοκιμής, δηλ., η επίδραση φιλτραρίσματος αυτών των τυποποιημένων μασκών δεν θα είναι χαμηλότερα από κάποια από τη σταθερή αξία.

 

 

Κινεζικά εθνικά πρότυπα, πρότυπα GB2626-2006 για τη self-priming φίλτρων αναπνευστική συσκευή θέματος τύπων μοριακή για τα αναπνευστικά προστατευτικά άρθρα, με την αποδοτικότητα ≥ 95% διήθησης. KN95 εξετάζει μόνο για τα μη ελαιούχα μόρια, και η επίδραση διήθησης είναι ≥ 95%

 

 

Τα εκτελεστικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδοτικότητα διήθησης πρέπει να είναι ≥ 94%. Η διαφορά είναι ότι FFP2 πρέπει να εξεταστεί την αποδοτικότητα διήθησής του και στα δύο μη ελαιούχα και ελαιούχα μόρια, και η επίδραση διήθησης πρέπει να είναι ≥ 94%.

 

3. Διαφορά μεταξύ μιας μάσκας προσώπου KN95 και μιας μάσκας προσώπου FFP2

 

Από την άποψη της αποδοτικότητας διήθησης, KN95 που φθάνει σε 95% πρέπει να είναι στο παρόμοιο επίπεδο ως FFP2 που φθάνει σε 94%. Εντούτοις, η μάσκα KN95 είναι πιθανό να αποτύχει τη δοκιμή κάτω από τα πρότυπα FFP2.

 

Ο λόγος είναι απλός. KN95 είναι μόνο για τα μη ελαιούχα μόρια, ενώ FFP2 είναι και για τα μη ελαιούχα και ελαιούχα μόρια. Στη καθημερινή ζωή, τα σταγονίδια που είναι εύκολο να διαδοθούν τον ιό είναι γενικά μη ελαιούχα μόρια. Η προστατευτική δυνατότητα των μασκών KN95 και FFP2 είναι παρόμοια, αλλά εάν τα μόρια πετρελαίου χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή, το KN95 μπορεί να αποτύχει τη δοκιμή.

 

Επομένως, κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, ειδικά όταν το περιβάλλον περιβάλλον είναι σχετικά μεταδοτικό, το buda-u πρότεινε ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη πρέπει να επιλέξουν τις μάσκες FFP2. Για τους εσωτερικούς ανθρώπους στην Κίνα, συστήνεται να επιλεχτεί η μάσκα KN95 ή άλλη υψηλής απόδοσης προστατευτική μάσκα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 139 294 03848 (English)
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)